logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Zwolle // Contact
Groepsuitje Zwolle

Contactgegevens

Algemeen

Uitjes en Eten
Dr. Schaepmanlaan 46
8014 ZL Zwolle
Nederland
Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Openingstijden kantoor

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00 uur

Tel: 088 800 8450

KvK-nummer: 37107393

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Uitjes en Eten

Bedrijfsuitjes Zwolle

Personeelsuitje Zwolle

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Zwolle? U bent bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Ook kan Uitjes en Eten voor u een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Dit betekent dat wij alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Zwolle

Zwolle heeft een rijke historie en veel verschillende monumenten. Deze elementen maken dat Zwolle de perfecte stad is voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Zwolle

Zoekt u een groepsuitje of bedrijfsuitje in Zwolle? Uitjes en Eten is uw specialist in Zwolle. Gedurende een puzzeltocht door Zwolle ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Zwolle zijn; The Ball, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Zwolle

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Zwolle te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Zwolle

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma? van Uitjes en Eten in Amerfoort. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.