logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Zwolle // GPS tocht Zwolle
Groepsuitje Zwolle

GPS tocht Zwolle

GPS tocht voor een all-in prijs

Een GPS tocht door Zwolle is zeker niet alleen gewoon een stukje lopen met een GPS apparaat. U zult samen met uw team verschillende satelliet punten passeren. Bij deze punten wordt uw denkvermogen getest door uiteenlopende vragen en verschillende opdrachten.

Zeker géén topsport, maar een hele mooie route door het prachtige Zwolle. Eigentijds vermaak met een knipoog naar gezond en sportief!

Alle uitjes en activiteiten zijn natuurlijk in combinatie met heerlijk eten en drinken. Klik hier voor meer informatie over de GPS tochten in Zwolle.Wie is het Zwijntje Zwolle

Wie is het zwijntje?

Wie is het zwijntje? Een teamontdekkingstocht door de stad Zwolle waarbij je met GPS en een digitale camera de stad ontdekt. Tijdens het ontdekken van de stad worden er spannende spelonderdelen gespeeld, waarbij er 1 persoon het zwijntje is. Dit zwijntje probeert onopgemerkt het teamspel te ondermijnen. Uitermate geschikt voor teambuilding.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
GPS tocht Zwolle

GPS menutocht

Tijdens de GPS menutocht worden jullie ingedeeld in diverse teams. Vervolgens krijgen jullie een GPS mee dat jullie langs de mooiste bezienswaardigheden van Zwolle lijdt. Tegelijkertijd is het een leuke puzzeltocht omdat jullie onderweg bepaalde opdrachten zullen moeten uitvoeren. Uiteraard is dit uitje in combinatie met een overheerlijk driegangendiner.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Stadsgamen Zwolle

StadsGamen

Stadsgamen is een uitdagend, intellectueel en prikkelende puzzeltocht in Zwolle. Met behulp van SMS, GPS, MP3 speler en digitale camera gaan jullie de opdrachten proberen uit te voeren. Naast het StadsGamen uitje wordt er natuurlijk gedineerd in diverse restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Budget Uitje Zwolle

Budget Uitje

tijdens ons budget uitje zullen jullie een leuk stadsuitje krijgen met een 2 gangen diner in een italiaans restaurant. Ontdek de stad met 1 van de vele programma's. De ontdekkingstocht door Zwolle zit vol met verrassende foto opdrachten en daarnaast ook nog vele doe-, en denkactiviteiten.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer


Zwolle is een gezellige stad met vele uiteenlopende trekpleisters voor bezoekers van de stad. Het aanbod varieert tussen openluchtfestivals, culinaire activiteiten van sterrenrestaurant De Librije, familiecampings en straatjes met unieke boetiekjes in het winkelcentrum.

Zwolle is ook een stad waar vele jaarlijks terugkerende evenementen plaats vinden, zowel op cultureel als sportief gebied. Dit maakt Zwolle tot een levendige stad. Zo organiseert Zwolle onder andere de Blauwvingerdagen, de Zwolse Halve Marathon, het Bevrijdingsfestival en de Zomerkermis. In Zwolle krijg je geen tijd om je te vervelen.

Door deze levendigheid van Zwolle is de stad enorm geschikt om een leuke en gezellige GPS Tocht te organiseren. Uitjes en Eten helpt u hier graag bij. Er zijn verschillende bedrijfsuitjes mogelijk waarbij de GPS Tocht wordt aangeboden. Tijdens de GPS Tocht worden uiteraard de vele bezienswaardigheden van Zwolle niet vergeten.

Uitjes en Eten organiseert niet alleen in Zwolle bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Uitjes en Eten doet dit door heel Nederland. Op zoek naar een andere perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje? Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Haarlem, groepsuitjes in Volendam, of afdelingsuitje in Breda.

Bedrijfsuitjes Zwolle

Personeelsuitje Zwolle

Uitjes en Eten is de specialist in het organiseren van personeelsuitjes. Uitjes en eten kan een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Wij regelen dan alles voor u. dit houd onder andere de ontvangst, activiteiten en de catering in.

Groepsuitje Zwolle

Zwolle is een prachtige en geschiedenis rijke stad met veel bezienswaardigheden. Deze elementen maken deze stad de perfecte plek voor groepsuitjes. Dit kan ook een bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje zijn. Uitjes en Eten zal er alles aan doen om een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Zwolle

Zwolle is de perfecte plek voor een puzzeltocht in Zwolle omdat er zoveel te zien is in de stad. Daarnaast is Uitjes en Eten de specialist in het organiseren hiervan. Gedurende een puzzeltocht door Zwolle ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Wij bieden u onder andere de volgende puzzeltochten: Escape in the City, Bikken en Klikken, Wie is de Rat, levend Monopoly en nog veel meer!

GPS tocht Zwolle

Bij Uitjes en Eten is het mogelijk on met een GPS de stad te ontdekken. Dit kan met de bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. De uitjes in Zwolle worden natuurlijk gecombineerd met een heerlijk diner. De winnaar krijgt de felbegeerde GPS Trofee!

Teambuilding Zwolle

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma van Uitjes en Eten in Zwolle. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.