logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Zwolle // Groepsuitjes
Groepsuitje Zwolle

Groepsuitje Zwolle

Groepsuitje voor een all-in prijs

Zwolle heeft heel veel te bieden en is daarom een zeer geschikte locatie voor een groepsuitje. Een groepsuitje, familie uitje of een vriendenuitje, Uitjes en Eten regelt alles voor u. De Perperbus, de Sassenpoort, de Grote Markt en de vele natuurgebieden en parken. Zwolle heeft nog veel meer te bieden. Ontdek het zelf.

Specialist in groepsuitjes

Uitjes en Eten is uw specialist in het organiseren van groepsuitjes en bedrijfsuitjes door heel Nederland. Op het strand, in de bos en natuurlijk in de stad, zo ook in Zwolle. Naast de activiteiten tijdens uw groepsuitje regelen wij ook de catering. Hierdoor hoeft u nergens meer naar om te kijken en kunt u heerlijk genieten.

Wilt u weten of er een groepsuitje voor u tussen zit? Hieronder vindt u een aantal groepsuitjes die wij aanbieden in Zwolle. Voor meer Zwollese groepsuitjes klikt u hier.


Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Met Bikken en Klikken maken jullie een leuke tocht door het prachtige Zwolle en Tijdens dit onbezorgde groepsuitje zullen jullie met de teams diverse foto-opdrachten uitvoeren met een digitale camera die jullie me krijgen. Het winnende team krijgt het fantastisch lelijke Bikken en Klikken trofee mee naar huis! Tussendoor is er de mogelijkheid voor eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de Rat?

Wie is de rat is een grappig spel dat lijkt op het bekende TV-programma Wie is de Mol? Alleen zullen jullie niet in het buitenland zijn maar in het schitterende Zwolle. Ieder team zal opdrachten moeten uitvoeren en in ieder team zit 1 rat die de boel stiekem probeert te hinderen. Dit lijdt tot hilarische taferelen en kan uiteraard worden gecombineerd met een heerlijk driegangen menu.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Hilarisch teamspel in pubsfeer

Pubquiz

Pubquiz is een dolkomisch teamspel in pubsfeer. Een teamspel waarbij strijd, scherpzinnigheid, maar toch vooral gezelligheid voorop staat. De Pubquiz is een quiz met verschillende kennis, muziek, doe denk en plezierspelen maar waar geen hoog IQ voor vereist is. Uiteraard inclusief een heerlijk hapje en drankje.

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Een enerverend bedrijfsuitje waarbij een beroep wordt gedaan op het vermogen om effectief te communiceren. Kan jij overtuigend liegen en bluffen en uiteindelijk iedereen te slim af zijn? Dit rollenspel zorgt ervoor dat uw groepsuitje een onvergetelijke dag wordt.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is een uniek groepsuitje dat wordt verzorgt door Uitjes en Eten. Jullie zullen per team een bal met een doorsnede van 1.83 meter door Zwolle heen rollen. Gedurende de route er diverse hilarische opdrachten uitgevoerd. Ook tijdens dit unieke spel kunt u heerlijk dineren in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

Niet alleen lekker uiteten, maar ook lekker bezig willen zijn? Dinerslag is een spannend en strijdlustig teamspel waarbij spannende spellen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Wie gaat er met de fantastisch lelijke dinerslag trofee naar huis?

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Zwolle heeft heel veel te bieden en is daarom ook een uitstekende locatie voor een groepsuitje. Een groepsuitje als vrijgezellenfeest, familiedag, vriendenuitje of bedrijfsuitje. In Zwolle is dit allemaal mogelijk. Laat u verrassen en kijk uw ogen uit tijdens de unieke puzzeltochten van Uitjes en Eten. Natuurlijk worden de vele bezienswaardigheden die Zwolle rijk is niet vergeten.

Daarnaast heeft Zwolle ook veel te bieden op het gebied van horeca. Naast de vele verschillende restaurants, lunchrooms en cafés die er te vinden zijn in Zwolle kunt u er ook terecht voor een culinaire verrassing of één van de internationale restaurants. Aan topkwaliteit mist u niets in Zwolle. Ook het drinken van een borrel in een gezellige kroeg of op stap in een grotere uitgaansgelegenheid is in vele varianten mogelijk in Zwolle.

Uitjes en Eten regelt voor u de restaurants die bij u en uw gezelschap passen.

Bedrijfsuitjes Zwolle

Personeelsuitje Zwolle

Uitjes en Eten is de specialist in het organiseren van personeelsuitjes. Uitjes en eten kan een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Wij regelen dan alles voor u. dit houd onder andere de ontvangst, activiteiten en de catering in.

Groepsuitje Zwolle

Zwolle is een prachtige en geschiedenis rijke stad met veel bezienswaardigheden. Deze elementen maken deze stad de perfecte plek voor groepsuitjes. Dit kan ook een bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje zijn. Uitjes en Eten zal er alles aan doen om een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Zwolle

Zwolle is de perfecte plek voor een puzzeltocht in Zwolle omdat er zoveel te zien is in de stad. Daarnaast is Uitjes en Eten de specialist in het organiseren hiervan. Gedurende een puzzeltocht door Zwolle ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Wij bieden u onder andere de volgende puzzeltochten: Escape in the City, Bikken en Klikken, Wie is de Rat, levend Monopoly en nog veel meer!

GPS tocht Zwolle

Bij Uitjes en Eten is het mogelijk on met een GPS de stad te ontdekken. Dit kan met de bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. De uitjes in Zwolle worden natuurlijk gecombineerd met een heerlijk diner. De winnaar krijgt de felbegeerde GPS Trofee!

Teambuilding Zwolle

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma van Uitjes en Eten in Zwolle. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.