logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Zwolle // Personeelsuitje Zwolle
Groepsuitje Zwolle

Personeelsuitje Zwolle

Personeelsuitje voor een all-in prijs

Is uw personeel toe aan een dagje lekker gek doen of een dag waar er aan de teambuilding gewerkt mag worden? Dan bent u bij Uitjes en Eten aan het goede adres. De fraaie stadsgrachten, de prachtige binnenstad en de historische gebouwen maken Zwolle een prachtige stad. Zwolle is de perfecte stad voor uw personeelsuitje.

Uitjes en Eten verzorgt graag een gezellige en onvergetelijke personeelsdag voor u in Zwolle. Onze enthousiaste begeleiders zullen ervoor zorgen dat uw personeelsuitje naar uw wensen verloopt.

Hieronder vindt u een kleine greep uit onze vele personeelsuitjes in Zwolle. Klik hier voor meer personeelsuitjes in Zwolle..

Crazy 88 in Zwolle

Crazy 88

Crazy 88 is een hilarisch personeelsuitje waarbij je door middel van supergekke en originele filmopdrachten de stad Zwolle ontdekt. Door het uitvoeren van deze opdrachten komen jullie vanzelf langs de mooiste plekjes. Naast het uitvoeren van de gekke Crazy 88 is er ruimte voor het dineren in diverse restaurants uiteraard.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Met Bikken en Klikken maken jullie een leuke Foto Fun Tour door het prachtige Zwolle. Tijdens dit onbezorgde personeelsuitje zullen jullie met de teams diverse foto-opdrachten uitvoeren met een digitale camera die jullie me krijgen. Het winnende team krijgt het fantastisch lelijke Bikken en Klikken trofee mee naar huis! Tussendoor is er de mogelijkheid voor eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de Rat?

Wie is de Rat is een grappig spel dat lijkt op het bekende TV-programma Wie is de Mol? Alleen zullen jullie niet in het buitenland zijn maar in het schitterende Zwolle. Ieder team zal opdrachten moeten uitvoeren en in ieder team zit 1 rat die de boel stiekem probeert te hinderen. Dit lijdt tot hilarische taferelen en kan uiteraard worden gecombineerd met een heerlijk driegangen menu.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Hilarisch teamspel in pubsfeer

Pubquiz

Pubquiz is een dolkomisch teamspel in pubsfeer. Een teamspel waarbij strijd, scherpzinnigheid, maar toch vooral gezelligheid voorop staat. De Pubquiz is een quiz met verschillende kennis, muziek, doe denk en plezierspelen maar waar geen hoog IQ voor vereist is. Uiteraard inclusief een heerlijk hapje en drankje.

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Een enerverend personeelsuitje waarbij een beroep wordt gedaan op het vermogen om effectief te communiceren. Kan jij overtuigend liegen en bluffen en uiteindelijk iedereen te slim af zijn? Dit rollenspel zorgt ervoor dat uw personeelsuitje een onvergetelijke dag wordt.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is een uniek personeelsuitje dat wordt verzorgt door Uitjes en Eten. Jullie zullen per team een bal met een doorsnede van 1.83 meter door Zwolle heen rollen. Gedurende de route er diverse hilarische opdrachten uitgevoerd. Ook tijdens dit unieke spel kunt u heerlijk dineren in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

Niet alleen lekker uiteten, maar ook lekker bezig willen zijn? Dinerslag is een spannend en strijdlustig teamspel waarbij spannende spellen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Wie gaat er met de fantastisch lelijke dinerslag trofee naar huis?

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Een personeelsuitje in Zwolle? Voor Uitjes en Eten is dit geen probleem. Wij verzorgen graag de gehele dag voor u. Van ontvangst tot afsluiting en van activiteit tot catering, wij regelen het allemaal voor u.

Uitjes en Eten organiseert niet alleen in Zwolle personeelsuitjes. Uitjes en Eten doet dit door heel Nederland. Op zoek naar een andere perfecte locatie voor uw personeelsuitje? Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Haarlem, groepsuitjes in Volendam, of afdelingsuitje in Breda.

Bedrijfsuitjes Zwolle

Personeelsuitje Zwolle

Uitjes en Eten is de specialist in het organiseren van personeelsuitjes. Uitjes en eten kan een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Wij regelen dan alles voor u. dit houd onder andere de ontvangst, activiteiten en de catering in.

Groepsuitje Zwolle

Zwolle is een prachtige en geschiedenis rijke stad met veel bezienswaardigheden. Deze elementen maken deze stad de perfecte plek voor groepsuitjes. Dit kan ook een bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje zijn. Uitjes en Eten zal er alles aan doen om een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Zwolle

Zwolle is de perfecte plek voor een puzzeltocht in Zwolle omdat er zoveel te zien is in de stad. Daarnaast is Uitjes en Eten de specialist in het organiseren hiervan. Gedurende een puzzeltocht door Zwolle ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Wij bieden u onder andere de volgende puzzeltochten: Escape in the City, Bikken en Klikken, Wie is de Rat, levend Monopoly en nog veel meer!

GPS tocht Zwolle

Bij Uitjes en Eten is het mogelijk on met een GPS de stad te ontdekken. Dit kan met de bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. De uitjes in Zwolle worden natuurlijk gecombineerd met een heerlijk diner. De winnaar krijgt de felbegeerde GPS Trofee!

Teambuilding Zwolle

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma van Uitjes en Eten in Zwolle. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.