logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Zwolle // Puzzeltocht Zwolle
Groepsuitje Zwolle

Puzzeltocht Zwolle

Puzzeltocht voor een all-in prijs

Op zoek naar een leuke en gezellige puzzeltocht of speurtocht? Zwolle is een stad met een rijke cultuur en de ideale plaats voor een puzzeltocht. Uitjes en Eten biedt u deze originele en prikkelende puzzeltochten aan, uiteraard in combinatie met heerlijk eten en drinken.

Tijdens de puzzeltochten zullen de mooiste en meest unieke plekjes van Zwolle voorbij komen. Een puzzeltocht ouderwets? Bij Uitjes en Eten zeker niet.

Enkele puzzeltochten van Uitjes en Eten; Fotopuzzeltocht Zwolle, Wie is de Rat, StadsGamen en GPS Menutocht.Uitje met eten en fotograferen

Foto puzzeltocht / Bikken en Klikken

Met Bikken en Klikken maken jullie een leuke Foto Fun Tour door het prachtige Zwolle. Tijdens deze onbezorgde puzzeltocht zullen jullie met de teams diverse foto-opdrachten uitvoeren met een digitale camera die jullie me krijgen. Het winnende team krijgt het fantastisch lelijke Bikken en Klikken trofee mee naar huis! Tussendoor is er de mogelijkheid voor eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de Rat?

Wie is de rat is een grappig spel dat lijkt op het bekende TV-programma Wie is de Mol? Alleen zullen jullie niet in het buitenland zijn maar in het schitterende Zwolle. Ieder team zal opdrachten moeten uitvoeren en in ieder team zit 1 rat die de boel stiekem probeert te hinderen. Dit lijdt tot hilarische taferelen en kan uiteraard worden gecombineerd met een heerlijk driegangen menu.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
GPS tocht Zwolle

GPS tocht / Puzzeltocht

Tijdens de GPS menutocht worden jullie ingedeeld in diverse teams. Vervolgens krijgen jullie een GPS mee dat jullie langs de mooiste bezienswaardigheden van Zwolle lijdt. Tegelijkertijd is het een leuke puzzeltocht omdat jullie onderweg bepaalde opdrachten zullen moeten uitvoeren. Uiteraard is dit uitje in combinatie met een overheerlijk driegangendiner.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is een uniek uitje dat wordt verzorgt door Uitjes en Eten. Jullie zullen per team een bal met een doorsnede van 1.83 meter door Zwolle heen rollen. Gedurende de route er diverse hilarische opdrachten uitgevoerd. Ook tijdens dit unieke spel kunt u heerlijk dineren in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Stadsgamen Zwolle

StadsGamen

Stadsgamen is een uitdagend, intellectueel en prikkelende puzzeltocht in Zwolle. Met behulp van SMS, GPS, MP3 speler en digitale camera gaan jullie de opdrachten proberen uit te voeren. Naast het StadsGamen uitje wordt er natuurlijk gedineerd in diverse restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


De gezellige stad Zwolle heeft met zijn festivals, culinaire activiteiten en het unieke winkelcentrum veel te bieden. Het heeft veel te bieden door zijn vele jaarlijks terugkerende evenementen, zowel op cultureel en sportief gebied. Dit maakt Zwolle een levendige stad.

Zwolle is ook een stad waar vele jaarlijks terugkerende evenementen plaats vinden, zowel op cultureel als sportief gebied. Dit maakt Zwolle tot een levendige stad. Zo organiseert Zwolle onder andere de Blauwvingerdagen, de Zwolse Halve Marathon, het Bevrijdingsfestival en de Zomerkermis. In Zwolle krijg je geen tijd om je te vervelen.

Door deze levendigheid van Zwolle is de stad enorm geschikt om een leuke en gezellige puzzeltocht te organiseren. Uitjes en Eten helpt u hier graag bij. Er zijn verschillende bedrijfsuitjes mogelijk waarbij de ouderwetse puzzeltocht geheel vernieuwd wordt aangeboden. Een puzzeltocht te voet, op de fiets of per step, het is allemaal mogelijk in Zwolle. Tijdens de puzzeltocht worden zeker de vele bezienswaardigheden van Zwolle niet vergeten.

Bedrijfsuitjes Zwolle

Personeelsuitje Zwolle

ZUitjes en Eten is de specialist in het organiseren van personeelsuitjes. Uitjes en eten kan een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Wij regelen dan alles voor u. dit houd onder andere de ontvangst, activiteiten en de catering in.

Groepsuitje Zwolle

Zwolle is een prachtige en geschiedenis rijke stad met veel bezienswaardigheden. Deze elementen maken deze stad de perfecte plek voor groepsuitjes. Dit kan ook een bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje zijn. Uitjes en Eten zal er alles aan doen om een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Zwolle

Zwolle is de perfecte plek voor een puzzeltocht in Zwolle omdat er zoveel te zien is in de stad. Daarnaast is Uitjes en Eten de specialist in het organiseren hiervan. Gedurende een puzzeltocht door Zwolle ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Wij bieden u onder andere de volgende puzzeltochten: Escape in the City, Bikken en Klikken, Wie is de Rat, levend Monopoly en nog veel meer!

GPS tocht Zwolle

Bij Uitjes en Eten is het mogelijk on met een GPS de stad te ontdekken. Dit kan met de bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. De uitjes in Zwolle worden natuurlijk gecombineerd met een heerlijk diner. De winnaar krijgt de felbegeerde GPS Trofee!

Teambuilding Zwolle

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma van Uitjes en Eten in Zwolle. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.